top of page
mir yoga_edited.jpg

Mijn verhaal

Door de bestudering van yoga, yogafilosofie & meditatie ontdekte ik de helende kracht van het leren zien van mijn (geconditioneerde) geest en te leren zijn met wat er is. Het ging van denken en beheersen, naar ervaren en zijn. Vanuit gewaarwording ontstond ruimte om te groeien.  Ook ontdekte ik dat het boetseren van mijn lichaam door de yogahoudingen direct invloed kreeg op mijn emotionele en mentale toestand. Wat ik op de mat oefende, zoals vertrouwen, compassie, dankbaarheid en concentratie werden steeds meer deel van mij en mijn dagelijks leven. Het gaf ruimte om mijzelf te bevrijden van mijn lijden en innerlijk geluk te verwelkomen. Het leidde tot een blijvende verandering in de waarneming van mezelf en de wereld om mij heen. 


Spiritualiteit is voor mij het onderzoek naar een dieper begrip van mijzelf en de wereld om mij heen. En het vormgeven van een diepere verbinding met mijzelf en de wereld om mij heen. 

Mijn missie is om yoga & meditatie ook toegankelijk te maken voor mensen die hier niet vanzelfsprekend mee in aanraking komen. En bij te dragen dat yoga & meditatie een erkende en reguliere interventie worden in de gezondheidszorg en hulpverlening.


Yoga & meditatie is voor iedereen, ook voor jou!

Ik geloof in zelf-empowerment en zelf-herstellend vermogen. Samen help ik ieders kracht te ontdekken en te ontwikkelen. 


Yogazodoor!    

Over mij: Over mij
bottom of page